Koop

Binnenkort 44 appartementen in verkoop - bouwveld 5.2.

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

In fase 4, aan de zuidkant van de Minckelersstraat, komt nog volop nieuwbouw. We weten helaas nog niet wat er gebouwd gaat worden en in welke prijsklasse. Houd onze Facebookpagina en deze website in de gaten. Zodra we iets weten, plaatsen we een bericht.

Een overzicht van koopwoningen die in de planning staan of in de verkoop zijn, vindt u hieronder.

 

Overzicht koopwoningen TE KOOP

 • Binnenkort 44 appartementen in verkoop - bouwveld 5.2.
  Zodra de datum van verkoop bekent is publiceren wij dat op deze website, via de digitale nieuwsbrief en op social media.

 • In fase 4 en 5, aan de zuidzijde van de Minckelersstraat, komt nog volop nieuwbouw. We weten helaas nog niet wat er gebouwd gaat worden en in welke prijsklasse.

 • Heeft u interesse in een koopwoning?
  Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Overzicht koopwoningen VERKOCHT

 • BAM Wonen ontwikkelt op bouwveld 5.3 16 twee-onder-één-kapwoningen in karakteristieke oudhollandse stijl. Het project draagt de naam Bergh & Boszicht.
  Informatie  over deze woningen vindt u op de projectwebsite van BAM Wonen.

 • Op bouwveld 5.1 ontwikkelt CPO Naerdinksveld. De vereniging gaat 2-onder-1-kap woningen en rijwoningen realiseren. Binnenkort start de bouw. Meer informatie over deze CPO groep vindt u op www.naerdinksveld.nl