Huur

Anna´s Hoeve wordt een gemêleerde wijk. Een derde van de woningen wordt betaalbaar. Dit zijn sociale huur- of sociale koopwoningen (woningen tot € 210.000). De gemeente reserveert ruimte voor de bouw van sociale huurwoningen. De woningcorporaties Dudok Wonen, Het Gooi en Omstreken en De Alliantie gaan deze woningen bouwen en verhuren.

Overzicht huurwoningen | appartementen

Op bouwveld 3.5 gaat Burgtbouw B.V. 57 twee- en drie kamer huurappartementen realiseren. De huurprijzen vallen in de middeldure huurklasse, vanaf circa € 800,00 per maand. De verhuur start naar verwachting in 2019.

Heeft u interesse in een huurwoning? Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Overzicht huurwoningen (VERHUURD)

Het Gooi en Omstreken heeft 38 sociale huurwoningen gebouwd op bouwveld 1.4/1.5. Het zijn eengezinswoningen met twee en met drie slaapkamers, met zolder en een voor- en achtertuin. Door extra isolatie van het dak, de gevels en de vloeren worden ze zeer energiezuinig. Op de plattegrond ziet u waar deze huurwoningen in de wijk liggen.

Alle woningen zijn verhuurd.