Home > CPO

CPO

U kunt in Anna´s Hoeve voor uzelf een vrije kavel kopen en uw huis bouwen. U kunt dit ook samen met anderen doen (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)). Met een groep mensen met dezelfde ideeën en wensen, kunt u alle soorten woningen bouwen die u wilt. Van rijwoningen en twee-onder-een-kappers tot appartementen. De groep is samen de ontwikkelaar en kan zich laten bijstaan door experts, zoals een bouwbegeleider en/of een architect.

Er zijn twee CPO groepen actief op Anna's Hoeve.

Almansweide

De Almansweide bouwt op bouwveld 1.3. De architect heeft een ontwerp gemaakt voor 8 eengezinswoningen en 15 appartementen. Alle woningen en appartementen zijn verkocht. Dit voorjaar zullen de woningen en appartementen gereed zijn. Meer informatie over dit project vindt u op www.almansweide.nl

Naerdinksveld

In dit project gaat CPO Naerdinksveld totaal negen woningen geraliseren. Vier twee-onder-één-kap woningen en vijf rijwoningen. De verkaveling is terug te vinden op de website van deze vereniging. De omgevingsvergunning is verleend en de bouw start medio februari. Meer weten over deze groep? Kijk op www.naerdinksveld.nl  of volg ze op facebook.